In balans arrangement Texel

'Zin om tijd voor jezelf te hebben?' 'Of samen met vriendinnen een oplaadmoment?'
GroenvanHart biedt in samenwerking met hotel De Waal en hotel brasserie Rebecca een arrangement op maat aan: juttocht met strandjutter, diner bekroond met Bib gourmande, yogales, Rebalancing sessie of meditatie kunnen onderdelen zijn aan je verblijf hier op Texel. Informeer naar je mogelijkheden.

Agenda

Dinsdag Avond  Do-In Yoga   20.00 uur 
Woensdag Ochtend Do-In Yoga  08:00 uur
Donderdag Avond Do-In Yoga  20.00 uur
Vrijdag Ochtend Do-In Yoga  08.30 uur

Bovenstaande Do-In yoga tijden zijn de vaste groepslestijden en infomeer naar andere mogelijkheden als jouw voorkeur er niet bij zit. Neem voor deelname vooraf contact op. Rebalancing sessies zijn individueel en alleen op afspraak.

De workshop ‘mediteren, hoe doe ik dat?’

Je maakt kennis met verschillende soorten meditaties en krijgt een indruk van wat meditatie met je doet. Het gaat voornamelijk over het ervaren van diverse meditaties (zoals stilte -, loop- en begeleide meditatie), daarnaast het doen van oefeningen en kennis en ervaringen delen. De workshop bestaat uit 3 bijeenkomsten van ongeveer 1,5 uur.

Door verschillende meditatietechnieken te ervaren, kom je er achter wat bij jou past. Het voordeel om met een groep te mediteren is dat de energie intenser is en wat het concentreren en mediteren vergemakkelijkt.

3 maandagavonden van 19.30 – 21.00 uur
Planning: 1, 8 en 15 oktober 2018, eigen bijdrage € 37,50

Workshops

Hou deze website in de gaten, binnenkort meer informatie over andere activeiten en workshops. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief van GroenvanHart dan blijf je automatisch op de hoogte.

 

Top