Rebalancing® is een lichaamsgerichte coaching en massage die je uitnodigt om het contact met wie je van nature bent te herstellen. Opgedane ervaringen en emoties die je (onbewust) ontkent, kunnen zich vastzetten in je lichaam en dit kan spanning en lichamelijke klachten veroorzaken. Door met aandacht naar je lichaam te gaan, kan je lichaam zich weer ontspannen en dit heeft ook effect op je geest en algehele welzijn.

Bewustzijn is een belangrijk element bij Rebalancing. Bewustzijn in de zin van: in het ‘hier en nu’ zijn en aanwezig zijn bij wat je nu ervaart. Humor en nieuwsgierigheid kunnen hierbij behulpzaam zijn om op een open wijze te kunnen kijken. Humor is een kwaliteit die openheid, levendigheid en ruimte voor verandering met zich meebrengt.

Dagelijks hebben we met veel mogelijkheden, keuzes en uitdagingen te maken. En met de snelheid van het leven kan het makkelijker zijn om meer vanuit je denken te leven dan vanuit je voelen. Wanneer je meer vanuit je denken leeft, kan het zijn dat je dingen (onbewust) doet die niet bij je passen of dat je jezelf voorbij loopt. Dit kan een gevoel van verwarring, onrust, stress of geen voldoening geven.

 DDW20160207GroenvanHart0178Small

 

Top