Mijn naam is Anita Krijt en ik ben geboren in Apeldoorn (1970). Voor mijn praktijk GroenvanHart heb ik lange tijd als adviseur P&O (Personeel & Organisatie) gewerkt. Met veel gedrevenheid en plezier adviseerde ik leidinggevenden en medewerkers over verzuimbegeleiding, communicatie, werving & selectie, opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.

In die tijd kon je mij best een workaholic en perfectionist noemen. Mijn werk vond ik belangrijker dan mijn privéleven en ik maakte lange dagen. Aangezien ik zelf wel door had dat dit niet gezond voor mij was, ben ik verschillende opleidingen gaan doen. Vragen zoals “wat wil ik echt?” en “hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd?” kwamen op mijn pad.

Regelmatig voelde ik een spagaat tussen aan de ene kant mijn sensitieve kant en aan de andere kant mijn zakelijke rationele kant. In 2010 startte ik met de 3-jarige opleiding Rebalancing. Mijn wens: meer in contact met mijn gevoel. In 2012 volgde ik daarnaast een opleiding voor mijn werk, Dienend Leiderschap. De bedoeling was dat ik managers zou faciliteren bij hun ontwikkeling in leiderschap. Alleen leiderschap begint bij jezelf, dus in dit geval bij mij. Hierdoor kreeg een flinke duw om meer naar mijn hart te luisteren. Ik stopte met mijn werk en verhuisde in april 2013 naar Texel om te gaan samenwonen met mijn vriend en zijn kinderen.

Als coach/rebalancer ben ik authentiek, betrokken, sensitief, doortastend, energetisch en vrolijk. Aanraken van het lichaam vind ik een prachtige en directe manier om te werken aan meer bewustzijn. In het lichaam zit veel wijsheid. Met aandacht en rust ben ik bij jou aanwezig en zo ontstaat er een vertrouwde ruimte om het contact met je lichaam te herstellen. Keer op keer ben ik enthousiast over wat er gebeurt als je werkelijk durft te voelen.

In 2012 kwam ik in contact met Do-In yoga, deze zachte vorm van yoga sprak me gelijk aan. Vooral de meridiaanstrekkingen, deze strekkingen geven je hele lichaam een energetische boost en ik voelde me snel leniger worden. Sinds 2014 ben ik gediplomeerd om hierin ook les te geven.

Ik ben de enige rebalancer en Do-In yogadocent op Texel en lid van het Platform Rebalancing Nederland.

Door mij gevolgde opleidingen:

  • HBO- Academie Mens & Arbeid
  • Reiki I en II
  • Transformationeel coachen, Orbis
  • Mindfulness/Zijnsoriëntatie
  • Rebalancing, school voor Lichaamswerk en Bewustzijn
  • Dienend Leiderschap (servant leadership), NIVSL
  • Do-In Yoga docentenopleiding
  • UWTH (Universal white time healing)
Top