Wil je meer weten? Neem gerust contact met me op.

GroenvanHart
Anita Krijt

Hogereind 33b
1793 AE  De Waal

Tel: 06-51682165
E-mail:

KvK nr: 62675710

IBAN: NL03 KNAB 0255063970

 

Locatie

Praktijk en centrum GroenvanHart is gevestigd op een mooie locatie in het rustige De Waal (op Texel). De ruimte is licht, ruim en schoenenvrij. Met twee hotels naast de deur is deze locatie goed geschikt voor meerdaagse activiteiten.
Meer informatie over de hotels kun je lezen op hun site: hotel De Waal en hotel brasserie Rebecca. Hou je meer van kamperen? Dan ligt camping De Waal op loopafstand.

Texel is een heerlijk eiland om even lekker weg te zijn: ruim en weids landschap, frisse lucht en uitwaaien op het strand. Prima manier om jezelf weer op te laden. En dat in combinatie met een Rebalancing sessie en/of Do-In Yoga: dan ben je zo weer "ontspannen meer jezelf"!

 

Bereikbaarheid

Bij GroenvanHart kun je prima je fiets kwijt en er zijn een aantal eigen parkeerplaatsen (voorzijde en aan het Groene weggetje). De Texelhopper bus stopt voor de deur (halte Hotel De Waal).

Voor mensen die niet op Texel wonen:

  • De boot vaart op het halve uur (9.30, 10.30 uur etc.) van Den Helder naar Texel. Kijk voor meer informatie op de site van de Teso https://www.teso.nl/nl/tarieven
  • De Texelhopper bus stopt voor de deur en deze dien je wel van tevoren te reserveren. Voor meer informatie zie de site van Texelhopper  https://www.texelhopper.nl.

Tarieven

  • Rebalancing sessie: € 80,- voor 1,5 uur
  • Massage met Rebalancing technieken: € 65,- voor 1 uur

Rebalancing vraagt bereidheid om naar je zelf te kijken op een dieper niveau. Is deze stap voor jou nu nog te groot of je wilt alleen kennismaken met het ontspannende effect van Rebalancing, dan is de massage met Rebalancing technieken wat voor jou.

  • Do-In yoga groepsles: € 11,- per losse les en € 90,- voor strippenkaart voor 10 lessen*). Voor lestijden klik hier
  • Do-In yoga individueel: € 55,- per uur
  • Meditatieworkshop van 3 bijeenkomsten € 37,50
*) een strippenkaart is 12 weken geldig
Top